måndag 29 november 2010

Första ljuset tänt....



Jag ska vara ärlig.... har inte fått fram våran adventsljusstake så något "första" ljus blev aldrig tänt i går!! Känns som vi är dom enda som inte gjorde det i blogglandia.... Vilka många och fina insperationsbilder många har på sina bloggar!! Är djupt imponerad av alla som hinner allt och lite till, här går allt i halvfart just nu men men det ska vi väl råda bot på snart. Ser fram emot två lediga dagar hemma nu, kanske det blir något gjort här hemma!





Jag har iallafall fått upp ljusstakarna och adventsstjärnorna i fönstrena!

En till tomte har fått flytta in hos oss i år. Ved-huggar-tomte!! Tyckte den passade oss ypperligt då det inte känns som man gör något annat än att hugga ved i denna kyla! En liten gårdstomte skulle inte vara alltför dumt att ha just nu!


Fredagens mys tillbringades på akuten med sonen A. Han fick så ONT i magen på kvällen och det blev bara värre och värre. Så efter samtal med sjukvårdsrådgivningen så tyckte de att vi skulle åka in. Och som så många andra gånger så går det över när man kommer in på akuten. Lustigt det där! Han kunde knappt gå in, så han blev buren, efter att ha ställt ner honom på golvet så säger pojken.... jag tycker det känns bättre nu.... ghaaa!!! Så vi satt och såg IDOL finalen i väntrummet. Efter 2 timmar blev vi inkallade till ett rum och efter ytterigare en timma kommer läkaren, men vid det laget, kl var då efter 23.00 så sov A så hårt att ingen av oss kunde väcka honom...!!! Så det blidde till att åka hem... men det var ju tur att det inte var värre än "en liten fis på tvären!"


MISSA INTE....

Tävlingen om denna fina vepa på bloggen Vita drömmar och choklad.

Tävlingen avslutas måndag den 13 december.


/ Linda

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar