lördag 24 april 2010

Tack tack tack

Så var det lördag! Vaknade kl. 6.30 i morse av en morgonpigg liten gosse! Kan inte säga desamma men efter lite mys i sängen så kände jag mig lite mognare att kliva upp. Åhh vad det är skönt med helg!!! Synd bara att den är alldeles för kort!


Jag och svägerskan har varit och handlat lite inför grillkvällen i kväll! Ska strax börja hacka lite sallad. Ska bli mycket gott! Har redan hunnit inviga grillen för några veckor sedan men när solen är framme gäller det att passa på!


Förra helgen var jag som sagt på Källan i Åmliden och fick min efterlänktade samezen behandling. Åhh så underbart det var! Ville bara stanna tiden! Jag föll verkligen i dvala under behandlingen som utfördes på följande sätt; först en kroppspeeling, dusch, sedan fick jag ligga ca 10 min i ett varmt skummigt massagebadkar (önskar mig ett sådant i present by the way!). Efter det så var man ganska avslappnad och fick till en början en ansiktsbehandling, efter det akupressurmassage med varma/heta stenar samt fick några utplacerade på kroppen. Jätteskönt! Och under tiden lyssnade man på härlig samisk jojk musik. Vilken upplevelse! Jättekul, tack släkten för detta härliga presentkort! samt den goda maten som vi blev bjudna på, på kvällen. Det var rikigt riktigt gott!!! Och tack snälla svägerska som sytt en sådan fin väska som jag fick! (tiggde till mig på hennes blogg!) Jättefin, har fått fina kommentarer om den ska du veta!:)


Nej nu är det sallads hackning som gäller!

Ha en skön helg!

/ Linda

onsdag 21 april 2010

Nu drar det ihop sig

Arbetsveckan!!


Ja nu drar det ihop sig! I veckan börjar jag om att arbeta. Ska både bli roligt men tufft! Man har ju liksom skaffat sig en egen vardagslunk här hemma, nu när jag varit sjukskriven och mammaledig i 1 1/2 år. Vad tiden gått fort! Dagarna har bara rullat iväg!!



Idag är det iallafall kurs på arbetsschemat.



Har ju aldrig visat några bilder från vårt hem så här kommer nu lite bilder från köket som jag tog i påskas! Vet inte hur jag vill ha det möblerat ännu....!! Byter lite då och då men nu ser det ut så här hemma hos oss i allafall och det känns för tillfället bra!













Återkommer och berättar om den underbara helgen som jag var med om! Nu måste jag göra mig klar!

Ha en bra dag!

/ Linda





onsdag 14 april 2010

Dagen har varit helt underbar i dag!




Hann med en riktig långpromenad på förmiddagen och det var riktigt skönt ute. Sedan åkte jag och dottern och lillen in till "schtaan" för lite shopping......



Shoppinglusten infann sig inte denna dag....(dåligt samvete...hmmm!!!!:)



" Klickade" hem dessa fina ting från Ellis Corner i måndags!!









Rengöringsmedel till toaletten från Maison belle samt en superfin retro timer.


Det är väl inte allt för ofta som jag bakar men när det händer så saknar jag verkligen en!

Nu är det slut på brända sockerkakor, bullar och kakor!!









Supersnabb service också måste jag säga. Beställde på måndag, på tisdagen låg det i brevlådan!



I kväll är jag gräsänkling då mannen befinner sig i Vännäs genom jobbet. Har hunnit måla på ena dörren första varvet och den andra, andra varvet.....jaa vi får se hur det blir.... men ljusare blir det!



Sist men inte minst vill jag slå ett slag, ett stort varmt slag för Make up Store här i Skellefteå! Vilken underbar personal! Och jättebra service!


Hade ju missat att mitt presentkort därifrån gått ut i oktober om sminkkursen. Tråkigt, men jag fick dock ut varor för den summan. Det kommer numera att gå i det rosa tecknet kan jag säga!





Ögonskugga, lip gloss, rough och något annat jag inte kan namnet på.... men man skulle ha det som underlag till ögonskuggan eller enbart som ögonskugga eller som lip gloss, typ!
( Åhh vad jag kan!!:)


På bilden syns även mitt Humanity armband som också kom med posten i går, åhhh ångrar mig inte en sekund att jag köpte det! Är förälskad! Blir så glad av det!

Hoppas att eran dag oxå har varit bra!


Kram Linda
































tisdag 13 april 2010


Tävling hos Lotta med bloggen Fyra årstider - mitt liv på landet.

Var med i utlottningen av en sådan här kolsyremaskin från Bagaren och Kocken.

Har önskat mig en sådan lääänge nu...... hoppas nu på lite tur!!

Tävlingen pågår till och med den 1 maj.

Färg bestämmer vinnaren.

Lycka till!

När frestelsen blir för stor

Ja frestelsen blev för övermäktig - igen....




Detta var vad jag inte kunde motstå!



Ett Humanity for all - armband word crystal!

Finns att beställa på den superfina netbutiken Creative Lounge

(http://creativelounge.se/)

20% av inköpspriset av armbandet går till Röda Korset och ytterligare

5% går till Al Gore´s Environmental Organisation.

Så därför har jag ju gjort en god gärning samtidigt!;)

Här blåser svinkallt i dag men solen är framme och dotterns spruta är avklarad.

Spruträdd som hon är så tog det säkert en halvtimma att få henne att förstå att det inte är så farligt!! Men är man rädd så är man!!! Hoppas att hon känner sig stark efter detta!

Målningsarbetet kommer att fortskrida, inte i dag då dagen är fylld med kompisar som följer barnen hem efter skolan samt min egen vatten gympa senare i kväll.

I morgon åker mannen till Vännäs för planeringsdag med jobbet och blir borta över natten. Då får jag ha bilen!!:) Fick just reklamblad från Blomsterlandet så det blir nog ett besök där!

Köpa några Mårbacka pelargonier - vad jag har längtat!

Ha en bra dag!

/ Linda

måndag 12 april 2010

Målning pågår

I dag tog jag tag i något som har legat läääänge och malt i bakhuvudet (- en av många!!) Jag har börjat måla barnens dörrar och dörrkarmar vita -såklart! Känns så bra! Har bara hunnit en strykning, så resultat visar jag senare! Nu ser dom väl inte sååå vackra ut men hoppas dom blir det efter några strykningar.
Helgen har varit underbar!! Fyllde 3..... år i söndags och blev redan på lördagen uppvaktad (och bortrövad) av min käre make. Han tog mig först till badhuset där vi simmade några längder - skönt - och sedan blev det en fördrink på en av stadens pubar -gott!- och sedan hade han bokat bord på restaurang -mycket gott! Barnen hade han också fixat med. Dom sov hos farmor och farfar så det blev en lugn och skön kväll! Tyvärr så blev jag så in i nordens trött så redan runt halv elva tiden ville jag lägga mig! (så typiskt då man har kvällen helt fri!:) Men vi vaknade pigga och utsövda i allafall!
Fick mig ett dubbelvåffeljärn av broder och svägerskan!! Hade läst att jag gnällde så över mitt enkeljärn här på bloggen!! Haha!!:)
Lite lyx har jag hunnit med i veckan oxå! Fick ett presentkort förra året på Aqua Spa så en skön ansiktsbehandling blev det! Oj så bra det var - och välbehövligt! Jag kan än idag... 4 dagar senare känna hur len och fräsch huden känns! Och till helgen bär det av till Källan i Åmliden för en Samezen behandling. Fick presentkort även där! Har aldrig gjort någon behandling tidigare så det ska bli väldigt spännande och intressant! Bara man inte blir beroende av detta nu... då får väl mannen dåndimpen!:)
Imorgon ska jag visa vad jag "frestades" att beställa! Såg en annan bloggerska som tipsade om dessa och redan då jag såg dem blev jag förälskad i dem! Men scchhh... maken vet inget...ännu!:)
Men dom är ju för en god sak oxå! Tröstar mig med det!
Nej nu blir det kvälls macka med mannen som varit på innebandy!
Sov sött!
/ Linda