lördag 24 mars 2012

Här har meckats!

En stor spännande låda hämtades hem i går afton! En försenad födelsedags present till Joel. Oj så glad han var!!

Då pappan i huset var borta på 80-tals fest med jobbet i går kväll (han vann förresten 1:a pris för bästa utklädnad! Vet inte om jag vågar lägga ut bild på honom!) så fick mamman (jag alltså!) i huset "mecka" lite. Efter lite blod, svett och tårar (och lite lösviktsgodis!) var den i hop skruvad. Så nu är mamman lagomt mallig.




Så nästan hela gårdagskvällen så cyklades det här inne. Idag hade han utepremiär. (Är han inte lik pappa, så säg?!)

Jag har en till sak att vara mallig över! Jag var nämligen tvungen att visa leg för en 22-23 årig kille i kassan då jag köpte snus idag. Ser jag verkligen så ung ut?? Ja det är bara att tacka och ta emot. Att se 15 år yngre är väl inte helt fel! Hoppas det håller i sig bara!:)


Ha en trevlig lördagskväll allihopa som tittar in hit!


/ Linda

fredag 23 mars 2012

Sköna fredag!

Dagen har bjudit på massor av sol och redan kl. 9.00 var jag och svägerskan ute med de små. De lekte och vi tjattrade i solen!! Underbar start på dagen! Sedan blev jag och lillen bjudna på lunch hos svägerskan och där har jag blivit varande i dag! Så skönt att bara släppa allt för en stund få gå bort och slippa se dammet i hörnen hemmavid och alla måsten som borde göras!


Tur jag har fina blomster på köksbordet iallafall! Det gör en glad!











Det där med måsten och borde är ord som skulle förbjudas!! Jag läser nu mycket om mindfulness - att vara här och nu, och börjar nu förstå hur fel man tänker. Har MYCKET att jobba på den biten och det är många gånger ganska känslofyllt.... Det går inte på en dag, vecka eller månader.... men jag ska banne mig inte ge upp i första taget!! En dag ska jag oxå vakna upp på morgonen och känna att jag duger som jag är och leva här och nu!!:)



/ *LINDA*

tisdag 20 mars 2012

Vårkänslor!!


Foto från trädgården i afton! Fick sådana vårkänslor idag. Snön har börjat sjunka ihop - om man bortser från bilden nedan på vebo´n! Den snöhögen kommer nog att finnas kvar lääänge! Men asfalten och blombänkarna har börjat synas på. Härligt härligt!! Pärlhyacinterna och krokusarna som jag planterat i omgångar varje år tittar nu fram.



Drömmen är att få bygga en ny altan då våran nuvarande är så enormt svårmöblerad, öppen för sol och vind (och insyn!) Skulle vara super om man kunde göra en altandörr från köket direkt ut på altanen. Ja vi får se hur det blir med den saken. Men drömma går ju alltid!


Nu blir det hockey. Måtte Skellefteå ta hem detta nu!!

/ Linda

Ps. Den gigantiska parabolen på garagetaket har oxå varit omdiskuterat. Från jättewokpanna till tefat! Såg på Blocket en person som skulle sälja en och gav som förslag att göra en damm av den. Den ide´n knyckte jag! Har alltid önskat mig en damm. Återstår bara att få ner den från taket!! Puh!! (och gräva gropen!)

"Älskling......... ska vi förhandla lite...?!"

lördag 17 mars 2012

Tre års kalas!

Ja i måndags blev lillen 3 år och det firade vi såklart stort! Åhh vad det har pratats kalas, tårta och paket, blåsa ut ljus och sjunga här hemma veckorna före den stora dagen!! Jag och maken kunde inte enas om tårtorna så vi gjorde varsin!!:) Joel ville ha både en blå tårta och en med marsipan på, så då fick det bli det!



3 år!!



Jag och Joel hjälptes åt att dekorerera tårtan. Självaste "rosen" rullade han allt själv! Och ljusen med bilar och flygplan valde han själv ut då vi skulle handla. Jag tyckte dom var så söta så nog kan det hända att jag inte visade honom några andra heller.....! Men de gillades!


Självaste födelsedagsbarnet som är redo att hugga in på både tårta och kakor!


Maken ska ju alltid vara "värst" och gjorde massor av figurer av marsipan och godis. Jag tyckte han var väldigt duktig! Svärmor förlikade sig själv med gumman på tårtan!


Blå tårta fick det bli med lite blå karamellfärg! Såg lagomt "giftig" ut!


Och här leker Joel med en av presenterna, en grävskopa. Han var mycket nöjd över dagen!


Annars går allt sin lilla lunk här hemma!

/ Linda