måndag 31 oktober 2011

Mitt treårs långa projekt är nu slutfört! Jippie!











Nu är mitt tre år långa projekt änteligen klart! Detta söta spegelfönster fann jag på loppis i Piteå sommaren 2008.... ja halvmånebordet hörde oxå till. Har tagit tag i några projekt nu de senaste dagarna som bara har stannat av - av någon konstig anledning.... känns bara så sköönt när det är klart, för någonstans i bakhuvudet ligger det ju och maler på.













Har stökat runt och flyttat om lite idag och hunnit med att tvätta köksfönsterna. Lilleman hade dock en annan idé om hur man kan tvätta dem - genom att ta lite saliv i handen och styka runt det på fönsterrutan...... så tvrums fönsterna får jag nog ta en gång till!!






Till helgen bär det nog av till IKEA. Har en lång lista på saker! Vi måste få det bättre organiserat i hallen. Har tyvärr inte supervision hur jag vill ha det. Vår hall är stor och öppen men alldeles för svårmöblerad.... ja jag hoppas vi finner någon lösning i allafall. Vi har iallfal en liten plan jag och "Sickan"! Alla vinterkläder och skor - jag fasar inför denna vinter!! Något bättre blev det ju men den fyndade garderoben från Myrorna i somras (dock inte färdigmålad - men det kommer!)



Ha en fortsatt bra måndagkväll!

/ Linda





lördag 29 oktober 2011

Är så "lemmen" i spraymuskeln!!

Här har det spraymålats! Återstår ett lager till av färg - nästan klart! Fasar dock inför det andra varvet, då jag ärså otroligt "lemmen" i handen efter första sprayningen!! (Lemmen är det norrländska bara?? - hoppas ni andra förstår var det är!)




Dessa ljuslyktor och hylla är från några av loppisarna jag besökte i somras. Har länge tänkt spraymåla dem men som med allt annat så tar det sin tid!! Besökte inte så många loppisar denna sommar, var ganska antiloppis! Förstår inte varför.....! Men i slutet så kom det igång!




Hyllan vet jag inte om jag ska behålla - den kanske blir loppis.... men den är ganska söt och för en tjuga fick den följa med hem. Kanske den hamnar i badrummet eller i lillens rum, har inte bestämt mig än! Hoppas ni har en superhärlig helg! I morgon är jag ledig och ska försöka hitta en frisörska som jobbar även en söndag - ja det kan bli tufft, behöver verkligen en klippning OMG!


Sov gott!

/ Linda

torsdag 27 oktober 2011

Lite rosa och dagens tips!



Jag stödjer Rosa Bandet! Hoppas ni oxå gör det! Missade tyvärr Rosa Bandet galan i går. Tycker den är så superviktig!!

Sedan har jag handlat lite Rosa denna månad. Diskborsten ovan är bara för festlig. Superskön att diska med dessutom. Det får bli mitt Dagens tips om ni inte redan har hunnit införskaffa en sådan. Hittade min på ICA Maxi.

Ha en bra dag!

/ Linda

söndag 9 oktober 2011

Dags att börja tänka på julklappar?!

Vintern hänger verkligen runt hörnet nu! Kom på mig själv att sitta och googla om leksaker till lilleman idag. Ja det kanske är dags att börja leta julklappar nu! Jag brukar ju jämnt vara ute i sista minuten så det skulle kännas bra om de allra flesta skulle vara köpta, jaa låt säga, åtminstone 2 veckor före julafton i allafall!! I både min och i K´s familj har vi numera börjat dra lott om vem som ska köpa en julklapp till vem (av oss vuxna) och så har vi satt en summa på 300 kr att köpa för. Väldigt roligt då man får inrikta sig på en person och det slipper bli en massa köpande för köpandets skull!






Idag har vi varit på dop och stoppat i oss en massa gott! En liten Elvis välkomnades till världen idag! Grattis!

Synd bara att K åkte på migrän strax före och J stannande hemma för hon har varit febrig i helgen och lilleman skulle vara hemma med henne då han brukar sover mellan 13.00 och 15.00. Så vi var bara halva styrkan som åkte till dopet. Jag och äldste sonen A. Kändes mycket mycket märkligt att bara vara vi två där kan jag säga!!







En lust och nöd lykta från Julias vita drömmar samt den fina tavlan med trollsländan står numera och pryder mitt halvmånebord i köket. Så mysigt att tända ljus. Tycker det blir mörkare allt tidigare för var dag som går....vet inte om jag är så laddad för vintern ännu.... men men det är väl ofrånkomligt! Vinterdäcken på bilen har åkt på och i morse var det verkligen frost ute. Brrr!! Dags att leta fram långkallingarna!







Ha det så gott! Här väntas det film nu.


/ Linda