torsdag 3 februari 2011

Skulle jag skratta eller gråta....??!

Jissesligen vad jag har hunnit med saker idag! Dock inte snöskottningen som jag i all hast råkade lova min kära make - ja för idag är han min käre igen!!:) Det var han inte i förra inlägget kan jag säga!!!

Men en fin & bra present kom han hem med, hade väl räknat med blommor som allra högst men en ny fleecejacka har jag gått och trånat efter ett tag, då jag bokstavligen "bodde" i den förra (från år....2006 kanske...!!) Det hade han ordnat med på lunchen! (Hörde väl att jag inte var så munter!!:)


Lille sonen får mannekänga!



Hans öga är "något" svullet av vattkopporna men nu har de tack ock lov börjat dra ihop sig lite!


Till saken hör att K fick migrän kvällen innan intervjun. Han kom i princip in och gick raka vägen till sängs efter jobbet den kvällen.

Jag var uppe med lillen på natten som inte kunde sova - vaknade av att K säger att han åker till jobbet. Typiskt, försovit oss!! Vilken start! Skulle göra mig själv och lillen klar och lämna honom till farmor inom loppet av en halvtimma!!! Kunde inte K ha väckt oss tidigare?? Duschen fick jag hoppa över....Så jag kände mig allt annat än fräsch då jag slutligen kunde åka.... går mot bilen... ser förardörren är öppen....skumt!

Tittar in i bilen och ser att katten har legat på förarsätet...och så najsigt såg det inte ut där, hår och en massa... ja hur ska jag skriva det på ett fint sätt... "lämmningar" från både nr 1 och nr 2. Rackarns katt!!! Gott luktade det ju inte!

K hade missat att stänga dörren då han kom hem med sin migrän, synbortfall och allt! Sen som jag var fick jag ta en filt att sitta på, ja jag offrade ena handsken till "spillningen". Så där satt jag oduschad, osövd och på en förarstol som stank... på väg till en arbetsintervju med blåfrusna fingrar och en ruskigt kall bil!!! Varför just denna dag av alla dagar??! Visste inte i det läget om jag skulle skratta eller gråta!

Så jag hoppas att jag inte stank allför mycket på intervjun.....!

Ja idag två dagar senare kan jag faktiskt halvskratta åt det men inte då inte, då låg K inte på plussidan!


Köpte stora bokstäver på Mio igår: RO blev det! Ganska komiskt känns det efter denna händelse!


Första dagen på gymmet idag! Kändes mycket skönt! En dag i veckan ska jag försöka hinna med. Sedan har vi faktiskt både gympa och yoga pass här i byns samlingslokal som jag tänker haka på de dagar jag kan. Man mår verkligen så bra efterråt.

Ta hand om er och varandra!

Och tack för alla fina hälsningar!


Kram Linda

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar