måndag 16 april 2012

Nu får våren komma!!


Kvällssol!


Lillsugan på gården.

Åhh, vilket strålande väder vi har haft idag! Suttit ute i omgångar under dagen. Solen värmer riktigt skönt och man vaknar själv till liv själv från vinterdvalan! Annat var det igår morse då jag skulle iväg till jobbet, då fick jag skotta mig ut...Vad det hade snöat under natten!! Nu har det väl ändå snöat klart!? Från taket har det idag rasat det sista av söndagnattens snö.





Cool kille med sina nya solbrillor! Gäller att vara rädd om ögonen i vårsolen!








Ute på bron har jag för första gången köpt och planterat peénser. Har aldrig riktigt hunnit med det något annat år....men i år är jag nog bland de första. Riktigt tidig ute.... var inte roligt att se dem på söndagmorgon under all snö....! Men de har tagit sig!:) Peppar peppar!

Tomten från i julas står troget kvar på bron! Jag har varit lite halvkrasslig de senaste veckorna, förkylningstider! Den har bara gått runt runt här hemma! Jag hoppas jag börjar känna mig lite piggare snart så jag kan stöka bort påsken (och julen!) här hemma! Fick presentkort i födelsedagspresent, så nu vill jag bara ut med det gamla och in med något nytt och fint i fönsterna! Nya begonior kom mamma med i en riktigt fint orange/röd färg. Jättefina! Tackar så mycket för dem!

"Bara" 9 v kvar nu till semestern!! Känns underbart! Är i stort sett oxå ledig varenda helg nu i maj så det känns riktigt bra! Risken blir att när man "stannar av" lite så har jag en tendens att "stanna av" lite för mycket!! Men jag övertalar mig själv om att jag behöver det. En del saker har jag ändå fått gjort här hemma och det känns skönt!


Mig personligen så har jag nog kommit ett litet litet steg närmare om varför jag inte kan slappna av, har svårt att somna och varför jag har denna konstanta inre stressen som ligger och lurar inom mig! Tufft är det, men oxå en lättnad! Har mött en person som beskrev allt så himla bra, en person jag träffat endast ett fåtal gånger och jag bara bröt ihop! Både av glädje och sorg. Hon satte orden så precis, då hon varit och är i samma situation som mig! Skönt att få insikt men tufft är det och att ta tag i saker är jobbigt men jag ser ljuset och hoppet om att det blir bättre någonstans längre fram! Det får helt enkelt ta tid!


Ha det bäst!

/ Linda