onsdag 30 mars 2011

Bränd banankaka!!

Hej alla som tittar in då och då! Trots att jag inte gjort något blogginlägg på över en månad....

Bröllop, födelsedagar, förkylningar, kräftskiva (jo ni läste rätt!:) och annat kul har det blivit mycket av sedan sist. Bara att leta den perfekta eller rättare sagt de perfekta klänningarna, för det var ju två bröllop vi var bjudna till, tog en väldig tid!! (Har ju inte lyckats hålla min beach 2011 - plan, precis hmm) Jättefina och roliga bröllop där brudar och brudgummor var mycket mycket fina! Och som grädde på moset så blir det ett till bröllop i sommar...! Så roligt!! Grattis till Er!

Dagen har gått i bakets tecken då vi har ytterligare ett födelsedags barn som fyller år nu på fredag. A blir nu 9 år. Som vanligt går det bra till en början, börjar med ett säkert kort, långpannekakor med kokos ( blev dock med strössel denna gång). Ja dom lyckades jag med så jag fortsatte ivrigt och med stor självkänsla med banakaka....vad händer, jo den bränns! Halva kakan är nu bortskuren.... så blir det jämt jämt jämt!! Jag kan inte baka någongång utan att misslyckas med något. Bullarna som blev hårda som stenar, massor av brända kakor. Muffins som jäser över...och bränns, jaa listan kan göras lång!


Jag gav inte upp utan svalde stort mitt misslyckande och gjorde hallongrottor med plopp godisar i och dom blev himla fina och goda iallafall!

Baka är verkligen något jag vill vara bra på... men men jag får väl hålla till godo att det lyckas varannan gång jag bakar!

Försökte pika mannen att hade jag haft en kitchen aid så skull baket gå som smort. Eller en ny ugn! Då skulle jag baka betydligt oftare än vad jag gör.... jag tror dessvärre inte att han gick på det!! Jag får drömma vidare!






Bilder från årets första kräftskiva!! Med arbetskamraterna. Jag skulle hålla i dekorationerna - inte det lättaste att hitta denna årstid! Tack för att det finns nätbutiker!!


Ha det så bra!

/ Linda