tisdag 27 juli 2010

Fler bilder från lillstugan

Här kommer det fler bilder från lillstugan. Mannen blev då nöjd med lite gardiner och tavlor och lampor. Har lite stök kvar ser jag på bilderna....!! Det blir väl en vacker dag så småningom. Tanken är att kunna sitta där och äta surströmming.... Visst är det i slutet av augusti??! Hoppas det! Då har jag lite tid på mig!









Lillsugan är ganska nyrenoverad - halva sidan i allafall! Ny toalett och dusch. Taket i det stora rummet skulle behövas måla om då färgen har släppt ganska mycket... men samtidigt är det ju knappast lönt att göra det nu då vi kallställer stugan för vintern och då skulle ju den nya färgen lossna även den så småningom! Får fundera på den saken. Samtidigt vill man ju inte lägga på ett färdigt tak (spånskivor) då döljer man ju det fina paneltaket. Jaa, vilket i-landsproblem alltså!

Ha det gott!


(Ska försöka blogga liiiite oftare hädanefter!)

/ Linda

Lillsugan make over

Åhhh, vilken sommar det har varit! Helt fantastisk! Synd bara att den har gått alldeles för fort! Har knappt hunnit hälften av allt som jag har tänkt men men.... istället har jag verkligen försökt att leva i nuet! Svårt men inte alldeles helt omöjligt!


Har ägnat en kväll till vår lilla stuga som finns på våran gård som vi egentligen inte har brytt oss så mycket om - förutom mannen då som såg möjligheten att ha sin träningslokal där nere då jag förbjöd honom att ha sin tränings skivbänk inne i huset!:)






Ser inte ut mycket för världen! Skulle behöva en ny bro men stugan är ett framtidsprojekt! Om det står kvar ännu då vill säga!

Porslinet som stog i lådorna sedan inflytten hösten 2003 har nu fått komma in i köksskåpen! Här går det undan. Tala om att dra ut på saker!


Ha en fortsatt trevlig kväll!


/ Linda